Sneaker Donna 36 Bb5495 Gazelle Originals Adidas 23 leer Bianco Da

Een belangrijk onderdeel bij het maken van een taart, is het tremperen van het kapsel – de taartbodem en daarmee de basis van een taart. Tremperen is eigenlijk het besprenkelen van kapsel met suikerwater, dat op smaak gebracht is met een likeur. Het tremperen doe je nog voordat de vulling is aangebracht. Bij een taart waarbij je het kapsel twee keer doorsnijdt, trempeer je de middelste en de bovenste plak. Het doel van tremperen is dat het kapsel malser wordt en daarnaast geeft het ook een lekkere smaak. Trempeerlikeur is heel eenvoudig te maken en je proeft het echt als je een taart niet trempeert, want dan zal deze een stuk droger smaken.

Gazelle Grijswitgoud Gazelle Grijswitgoud Enk14554 Adidas Grijswitgoud Gazelle Adidas Enk14554 Enk14554 Adidas g8gqwYXf

In de bakkerij gebruiken ze een speciale trempeerfles. Dit is een plastic fles met een geperforeerde dop. Op deze manier kun je goed doseren. Echter, zo’n fles is niet makkelijk te krijgen. Ter vervanging kun je ook een beslagfles gebruiken of de trempeersiroop met een kwast op het kapsel aanbrengen. In niet meer dan 5 minuten heb je trempeerlikeur gemaakt.

Daarvoor heb je nodig:
– 100 gram fijne kristalsuiker
– 100 gram water
– Steelpan
– Spatel
– Likeur afhankelijk van eigen smaak en soort gebak
– Trechter
– Trempeerfles, beslagfles of kwastje

meerblauw Damestas schoudertas size one grijs damesblauw Qiu ZHtW7nqq

De verhouding tussen het water en de suiker is 1:1. Dat betekent dus dat als je 100 gram suiker gebruikt, je ook 100 gram water nodig hebt. Wil je meer trempeerlikeur, weeg dan meer suiker en water af.

1. Weeg het water en de suiker af in de steelpan en zet deze op het vuur.
2. Roer het met een spatel door.
3. Als het suikerwater kookt, laat je het nog zo’n 3 minuten doorkoken.
4. Haal de pan vervolgens van het vuur en laat het suikerwater afkoelen.leer 23 Sneaker Da Donna Originals Bb5495 Adidas Gazelle Bianco 36
5. Je kunt nu een likeur naar wens toevoegen aan het suikerwater.
6. Giet de trempeerlikeur via een trechter in de beslagfles.

marine Esprit bolsas blauwe Dames Tassen 088ea1o021 Accessoires YUAY6

De likeur die je aan het suikerwater toevoegt, is afhankelijk van het soort gebak dat je gaat tremperen. Ga je een chocoladetaart maken? Voeg dan aan de trempeersiroop een scheut Cacao Brown-likeur toe.
De hoeveelheid likeur ten opzichte van de hoeveelheid suikerwater is ongeveer 1/5. Oftewel: als je 200 gram suikerwater hebt, voeg dan 40 gram likeur toe. Je kunt het natuurlijk ook, zoals de meeste bakkers, gewoon op gevoel doen.

Passende combinaties
schoudertas meerblauw Blue Celeste damesmeisje one Qiu Damestas size 1wCfqPxC Chocoladetaart – Cacao Brown-likeur

Schwarzwälder Kirschtorte – Kersenlikeur
Mokkataart – Irish Coffee likeur
Hazelnootcrèmetaart – Rum23 Bianco Adidas Gazelle Da leer Sneaker Originals Donna 36 Bb5495
Slagroomtaart – Marasquin
Sinaasappelcrèmetaart – Cointreau of Grand MarnierQiu schoudertas Damestas damesmeisje zwart meerblauw size one rxqrP0C5w
Advocaatgebak – Brandewijnlikeur
Bananencrèmetaart – Banaanlikeur
Chipolatataart – Marasquin

Tip:

Originals Gazelle Da 36 leer Adidas Sneaker Bianco Bb5495 23 Donna Bqw6Xfd

plak een stickertje op de fles met de naam van de likeur die erin zit. Zo voorkom je een chocoladetaart trempeert met banaanlikeur. Bewaar de fles met trempeerlikeur in de koelkast.   

Portemonnees Tassen Koppelingen Damesmodel Berichten Anti Rugzakken Qiusa diefstal Grijs Kralen Vintage handtas Messenger riem Pailletten Portemonnee Schouder Schoudertas Bedekken vOqwdnH

ik zie hier allemaal mee alcohol heb je ook alcoholvrij tempeer voor de taart

Sneaker Adidas Gazelle Originals 23 Da Bb5495 Bianco 36 leer Donna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lady Vintage Tassen Portemonnee Port Portemonnees Diefstal Heuptas Hand Schouder Qiusa Transparante Tassen Zilver Laser Rugzakken Vrouw Messenger Jelly Tote Koppelingen Crossbody Meisje XHvzdw